Tekst objavljen: 29.10.2014 16:34        


· MasterCard beskontaktna platna tehnologija omogućava brza, sigurna i praktična plaćanja na svim trgovačkim lokacijama koje podržavaju ovu modernu platnu metodu, a koje se lako prepoznaju po beskontaktnim čitačima .

MasterCard Fact & Figures

· Beskontaktna plaćanja u iznosu do 1,500 dinara se obavljaju jednostavnim prislanjanjem kartice na beskontaktni čitač i bez unošenja PIN koda. Veći iznosi se takođe mogu plaćati prislanjanjem kartice, ali je tada neophodno uneti PIN kod.

· MasterCard beskontaktne kartice imaju ugrađen kompjuterski čip, kao najnoviji vid zaštite od neovlašćene upotrebe. · Jedinstveni sigurnosni kod se generiše prilikom svake beskontaktne transakcije – taj kod se ne može koristiti za neku drugu transakciju putem iste kartice i on takođe sprečava dupliranje računa, čak i ukoliko se kartica više puta prisloni na čitač.


· MasterCard beskontaktne kartice se mogu koristiti za beskontaktna plaćanja na 2,5 miliona lokacija u 66 zemalja širom sveta, uključujući i 36 evropskih zemalja, kao i za standardna plaćanja na oko 36,9 miliona lokacija širom sveta u 210 zemalja i teritorija.

· Osim u platnim karticama, MasterCard beskontaktna tehnologija se može implementirati u stikerima, mobilnim telefonima, privescima za ključeve i brojnim drugim uređajima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
debitni MasterCard MasterCard kartičari debitne kartice

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana