Tekst objavljen: 09.10.2013 11:15        


Mobilni telefon koji je u doba modernih tehnologija vaša desna ruka, lični asistent, biznis partner, najvredniji saradnik, sposoban da obavlja više operacija istovremeno, hroničar dnevnih dešavanja mora biti i adekvatno podržan od strane operatora kako bi njegove funkcije došle do izražaja.

Ne možete bez mobilnog? Evo najboljih paketa za vas

Kao što kaže narodna izreka: “Ako ne platiš na mostu, platićeš na ćupriji”, najčešće greške korisnici prave pri odabiru mesečne tarife. Odlučuju se za najniže, jer im se tako čini da će manje plaćati. Ipak, nekad dobro odabran paket se, iako deluje skupo na mesečnom nivou, u krajnjem bilansu široko isplati

Mt:s Mega Net

Paket koji svakako nećete uspeti da potrošite, osim ako ne spavate uopšte, a koji vam preporučujemo je mt:s Mega Net.

Regularna cena ovog paketa je 6.100 dinara, ali uz ugovornu obavezu od minimum godinu dana dobijate ovaj nepotrošivi paket za samo 3 .050 dinara mesečno. Ukoliko izvedete preciznu računicu s ovim paketom cena svakog pojedinačnog minuta, SMS–a ili MB je najniža moguća na tržištu.
Ovaj paket u pretplati nudi čak 40 GB za prenos podataka , što znači celih 60 filmova ili 10.000 pesama i 4.000 minuta u domaćem saobraćaju odnosno 66 sati razgovora. U pretplatu je uključeno 40.000 SMS poruka u domaćem saobraćaju i 40.000 minuta poziva u m:ts mreži.

I to nije sve. Uz Mega Net tarifu imate mogućnost korišćenja mt:s Mobile TV do kraja 2014, a ljubiteljima mobilnih telefona s opcijama za koje niste ni pomišljali da su moguće u ovom veku, pruža mogućnost da najnoviji telefon, na primer Samsung Galaxy Note 3, kupe za samo 1 dinar.

U kombinaciji savršenog smartphona i Mega Net paketa, moći ćete da televiziju ponesete sa sobom i omiljenu seriju ili film pogledate gde god želite.

Korisnici Mega Net tarife mogu besplatno gledati 33 kanala, među kojima su i popularni sportski i zabavni sadržaj koje nude TV Arena ili TV Pink. Važno je da se prilikom gledanja televizije internet ne naplaćuje, niti se umanjuje količina saobraćaja koja ide uz pretplatu.

Telenor Prenesi Premium XL paket

Naizgled jeftiniji Telenorov Prenesi Premium XL paket po ceni od 5.684 dinara nudi 4.000 SMS poruka, a u slučaju prekoračenja navedene cifre, SMS naplaćuje po ceni od 3,97 dinara.



Razgovor u Telenor mreži je neograničen, a paket obuhvata 4.000 besplatnih minuta. U slučaju potrošenih 4.000 i više minuta u Telenor mreži u jednom obračunskom ciklusu, operater zadržava pravo da naplati 7,02 dinara po započetom minutu.

Internet je ograničen sa 3 GB brzog interneta. Ako korisnik potroši sav saobraćaj po punoj brzini, internet može i dalje da koristi bez dodatnih troškova sa brzinom do 256/128kbps.

Prednost ovog paketa je u 20 besplatnih minuta u romingu i prednosti korisnika prilikom pozivanja kontakt centra, odnosno njihovog prioritetnog statusa pri korišćenju ove usluge.

VIP Smart Max

Vip Smart Max korisnici po ceni od 5.990 dinara mogu koristiti uslugu koja uključuje 5.000 smartova, neograničen broj SMS poruka, korišćenje interneta i neograničen razgovor u Vip mreži.



Smart jedinica jednaka je jednom minutu ili jednom SMS/MMS-u ili jednom MB-u. Međutim, saobraćaj uključen u mesečnu pretplatu važi u nacionalnom saobraćaju i ne odnosi se na roming.

Razgovori se tarifiraju na 60 sekundi. U slučaju poslatih 10.000 i više SMS poruka, iskorišćenih 10.000 minuta u Vip mreži ili MB u jednom obračunskom periodu u nacionalnom saobraćaju, Vip zadržava pravo da svaki razgovor naplati 7,9 dinara po minutu, a uspostava veze košta 6,9 dinara, SMS 3,9 dinara. Uz ovaj paket u Vipu za dinar možete nabaviti HTC One, Samsung Galaxy 4 ili Sony Xperia Z.

Za puno uživanje u svim prednostima pametnih mobilnih telefona, preporučujemo da najpre napravite listu individulanih korisničkih potreba, a potom izaberete svoj paket. Imajte na umu i da se dobro odabran paket čak iako vam deluje skupo na mesečnom nivou u krajnjem bilansu široko isplati.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Telekom Srbija telenor vip mobil potrošači telefoniranje mobilni telefoni mobilni telefon mobilni operateri mobilne tarife mobilna telefonija mobilna tarifa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana