Tekst objavljen: 20.09.2013 16:00        


Ne mogu da verujem da Apple nije predstavio iPhone sa većim ekranom. Samsung im krade posao. Stiv Džobs se okreće u grobu - napisao je 19. septembra na svom Twitter profilu Donald Tramp.

Tramp: Stiv Džobs se okreće u grobu zbog Epla

To je bio prvi tvit kojim je juče čuveni američki biznismen Donald Tramp kritikovao američkog IT giganta. Tramp je vrlo aktivan na toj društvenoj mreži gde ga prati više od dva miliona ljudi, a napad na Apple došao je uz priznanje da je i on jedan od njihovih akcionara.

- Moj komentar u vezi sa većim ekranima za iPhone odnosio se na već postojeće telefone, ne na neke zamene. Ekrani bi trebalo da budu veći za deset posto nego kod Samsunga - dodao je Tramp u sledećoj poruci.

U poslednjem tvitu koji se bavio novim Appleovim potezima, Tramp je napisao sledeće: “Kažem to kao jedan od Appleovih akcionara, trebalo bi da rade na iPhoneu sa većim ekranom – odmah.”

Najnoviji Apple pametni telefoni 5S i 5C u prodaju su pušteni 20. septembra. U pitanju su modeli sa retina displejem od 4 inča, rezolucije 1136x640, kao i kod ranijeg iPhone 5 modela.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana