Tekst objavljen: 02.08.2013 16:59        


Ako je za verovati neimenovanim kineskim izvorima, koje prenosi britanski Daily Mail, kompanija Apple želi da u novi iPad mini ubaci Samsungove displeje.

(Ne)prijatelji: Epl zove Samsung u pomoć?

Daily Mail prenosi kineske izvore, koje nije citirao, a koji tvrde da se Samsungova super tanka tehnologija, u kojoj se izrađuju Galaxy i neki drugi displeji, izuzetno dopada kompaniji Apple.

Prema tim izvorima američka kompanija je toliko zainteresovana za ovu tehnologiju, da je čak spremna da pređe preko spora sa korejskom kompanijom i zatraži pomoć od nje u realizaciji novog mini tableta.

Kineski dobavljači komponenti za Apple prvo su ovu priču ispričali američkom Wall Street Journalu, ali ni taj list nije naveo o kojim tačno dobavljačima se radi.

Ipak, oni tvrde da će kompanija Apple tražiti od Samsunga pomoć za izradu novog displeja, koji će imati daleko veću rezoluciju i biće član retina familije, koja je poznata po izuzetnom kvalitetu slike i visokoj rezoluciji prikaza.

U modernom biznisu sve je moguće, ali je ova priča pomalo čudna, jer je nakon silnih sudskih rasprava Apple bio taj koji je inicirao rastanak sa Samsungom u domenu proizvodnje memorijskih i drugih čipova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
samsung apple epl it industrija IT kompanije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana