Tekst objavljen: 08.09.2013 12:00        


Hrvatska kompanija Nanobit, koja se bavi razvojem mobilnih aplikacija igara za svetsko tržište, objavila je konkurs u kojem traži osobe za testiranje njihovih igara.

Hrvati nude posao snova? Traže osobe da testiraju igrice

U Nanobitu ističu da ne rade za strane firme već razvijaju vlastite proizvode, te tvrde da njihove igre i aplikacije svaki mesec konzumira preko tri miliona ljudi. U timu Nanobita trenutno je 30 ljudi, većinom programera i dizajnera.

Game tester kojeg traže trebalo bi odlično da poznaje engleski jezik i ima visoku stručnu spremu, a od njega se očekuje da igra njihove igre, otkriva bagove, testira igrivost, predlaže poboljšanja, komunicira s igračima putem e-mail i foruma, te da blisko surađuje sa developerima i dizajnerima.

Još neki uslovi za kandidate su i poznavanje procesa testiranja softverskih proizvoda, iskustvo rada sa alatima za prijavu bagova, pisanje detaljnih izveštaja, rad u timu programera i dizajnera.

​Iako se u oglasu ne navodi plata koju će dobiti game tester, osnivači Nanobita ranije su se u medijima pohvalili da je prosek plate u njihovoj kompaniji od osam do deset hiljada kuna (1.000-1.350 evra).

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana