Tekst objavljen: 07.09.2013 11:00        


Radnici jedne prodavnice u Njujorku, nezadovoljni ponašanjem bahatog šefa, odlučili su se da na jedinstven i efektan način ukažu svom poslodavcu na njegovo ponašanje. Za vreme radnog vremena su zatvorili prodavnicu i na vratima ostavili autentičnu poruku, koja je postala i svojevrsni hit na društvenim mrežama.

Evo kako postupiti sa bahatim menadžerom (FOTO)

Mnogi poslodavci nakon ovog bi se trebali zapitati kako se odnose prema svojim zaposlenicima.

Reč je o trgovini u Rochesteru koja neprestano gubi zaposlene zbog lošeg tretmana, a neki od bivših radnika su na Redditu napisali kako im je vreme provedeno u Journey'su bilo najgore iskustvo u životu.

"Kap koja je prelila čašu" bila je izjava regionalnog menadžera koji je zaposlenima rekao da "rak nije dovoljno dobar izgovor".



Sadržaj famozne poruke: "Dragi Jamie, budući da si odlučio da izjaviš kako 'rak nije dovoljno dobar izgovor' i smatraš da je u redu psovanje zaposlenih, kao što to celo vreme činiš, dajemo otkaz. Upravo je tvoje ponašanje razlog zbog kojeg zaposlene ne možeš zadržati duže od
godinu dana. Drugi put dobro razmisli pre nego što počneš ovako tretirati ljude. Mi to više nećemo da trptimo! Niki, Jess, TJ"
.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana