Tekst objavljen: 29.07.2019 15:10        


Lista onih koji zarađuju najviše na Instagramu za 2019. godinu koja je nedavno objavljena, pokazuje da porodica Kardašijan i Džener još uvek "dominira" na toj listi

Koliko poznati zarade na jednom Instagram postu?

Već drugu godinu za redom, Kajli Džener je na prvom mestu ove liste po kojoj Kajli zarađuje najviše po jednom Instagram postu. Njene sestre Kim Kardašijan i Kendal Džener ne zaostaju mnogo za njom.

Pri sastavljanju liste, razmatrano je koliko često osoba objavljuje sadržaj na Instagramu i koliko ima pratilaca, ne bi li utvrdili koliko zarađuju po postu. Lista se zatim formira na osnovu procena. Influenseri su kategorisani u osam grupa: poznati, lepota, moda, fitnes, hrana, lajfstajl, sport i putovanja.

Kajli Džener se nalazi na prvom mestu sa zaradom po objavi od 1.266.000 dolara. Nju na toj društvenoj platformi prati 141 milion korisnika. Na drugom mestu se nalazi pevačica Arijana Grande koju prati 160 miliona korisnika Instagrama, a po objavi zaradi po 996.000 dolara.

Na trećem mestu po zaradi od Instagram objava nalazi se fudbaler Kristijano Ronaldo koji po objavi zarađuje 975.000 dolara. Njegove objave prati 176 miliona ljudi. Četvrto mesto zauzima sestra "prvakinje" Kim Kardašijan Vest koja od istog posla zaradi 910.000, a prati je 144 miliona korisnika. Na petom mestu se nalazi Selena Gomez koja po objavi na Instagramu zaradi i 886.000 dolar. Nju prati 153 miliona ljudi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Na toj listi su se našli i Dvejn Džonson, Bijonse, Tejlor Svift, Nejmar, Džastin Biber, Niki Minaž, Mesi i mnogi drugi.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
društvene mreže zarada instagram poznati na instagramu

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana