Tekst objavljen: 27.03.2020 14:55        


Privredna komora Srbije u saradnji sa USAID-ovim Projektom saradnje za ekonomski razvoj, pokrenula je anketu za privredu „Zajedno kroz krizu“ posvećenu ekonomskim aspektima krize prouzrokovane pandemijom koronavirusa COVID 19 i uticaju koji trenutna situacija u Srbiji ima na poslovanje

Anketa za privednike: Kako se izboriti sa ovom situacijom?

Privredna komora Srbije i USAID-ov Projekat saradnje za ekonomski razvoj pozivaju preduzeća da u što većem broju učestvuju u istraživanju jer će odgovori poslovne zajednice pomoći da se dobije jasnija slika stanja i detektuju svi izazovi sa kojima je privreda suočena zbog pandemije COVID 19. Anketu možete preuzeti OVDE.

Učešćem u anketi privrednici će pružiti važan doprinos našim nastojanjima da identifikujemo postojeće stanje i što kvalitetnije formulišemo predlog aktivnosti i mera koje svi učesnici na tržištu, počev od države, udruženja, poslovnih asocijacija do nevladinih organizacija i preduzetnika, treba da preduzmu, kako bi se efekti zdravstvene krize što manje odrazili na privredu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Želimo i da se pripremimo i za „dan po okončanju krize“, da što pre povratimo vitalnost poslovnih subjekata, poruka je PKS i USAID-ovog Projekta saradnje za ekonomski razvoj.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
anketa privreda ekonomija korona virus ekonomske posledice korone usaid Privredna komora Srbije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana