Tekst objavljen: 04.04.2024 15:55        


Kompanija Er Srbija saopštila je danas da je pripremila novu promotivnu ponudu tokom koje će putnici moći da kupe avio-karte do 17 popularnih destinacija širom Evrope, za period putovanja od 15. aprila do 26. oktobra 2024. godine

Za kojih 17 destinacija mogu da se nađu povoljnije karte kod nacionalne avio-kompanije?


Akcija je počela danasi trajaće do utorka, 9. aprila, a karte mogu da se kupe putem veb-sajta, mobilne aplikacije ili u nekoj od poslovnica.

Nova promotivna akcija Er Srbije obuhvata letove do Barselone, Ciriha, Milana, Diseldorfa, Štutgarta, Hamburga, Berlina, Larnake, Malte i Rima, koji mogu da se nabave po ceni počev od 39 evra po smeru u ekonomskoj klasi.

Avio-karte srpske nacionalne avio-kompanije do Beča, Kopenhagena, Geteborga, Stokholma i Lisabona tokom šest dana trajanja promo-akcije biće dostupne po početnoj ceni od 49 evra po smeru, dok će karte do Amsterdama i Pariza, moći da se nabave po ceni od 59 evra po smeru.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Po atraktivnim cenama do najlepših gradova u Evropi i na Mediteranu

Kako je navedeno, promotivna ponuda je pripremljena zbog velikog interesovanja za pojedine destinacije iz mreže Er Srbije, tokom prethodne promotivne akcije.

Zbog toga je kompanija odlučila da određeni broj sedišta na pojedinim letovima ponudi putnicima po atraktivnim cenama, počev od 39 evra po smeru.

Ističe se da je broj mesta po promotivnim cenama ograničen.

Viša menadžerka za upravljanje prihodima Er Srbije Maša Vasović rekla je i da je nova promotivna ponuda osmišljena tako da olakša planiranje, bilo da su u pitanju prolećni izleti, letnji odmori ili jesenja putovanja.

"U narednih šest dana, naši putnici su u prilici da po atraktivnim cenama kupe avio-karte do nekih od najlepših gradova u Evropi i na Mediteranu. Ponekad izbor nije lak, ali je uvek lepo imati izbor. Pozivamo putnike da iskoriste aktuelnu ponudu i po povoljnim uslovima obezbede svoje mesto na letovima Er Srbije", rekla je Vasović.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
povoljne avio karte destinacije air serbia avio saobraćaj Air Serbia

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana