Tekst objavljen: 27.02.2015 12:25        


ZLATIBOR, 12.februara (Tanjug) - Ovogodišnja zimska sezona na Zlatiboru je jedna od najuspešnijih u poslednjih 10 godina,izjavio je za Tanjug direktor Turističke organizacije Zlatibor Arsen Djurić. "U januaru je ostvareno 22 odsto više noćenja nego u istom periodu prošle godine,a taj trend nastavljen je i u februaru.Trenutno na Zlatiboru boravi pet hiljada gostiju", kaže Djurić.

Zlatibor rasprodat za Sretenje

ZLATIBOR, 12.februara (Tanjug) - Ovogodišnja zimska sezona na Zlatiboru je jedna od najuspešnijih u poslednjih 10 godina,izjavio je za Tanjug direktor Turističke organizacije Zlatibor Arsen Djurić.
"U januaru je ostvareno 22 odsto više noćenja nego u istom periodu prošle godine,a taj trend nastavljen je i u februaru.Trenutno na Zlatiboru boravi pet hiljada gostiju", kaže Djurić.
Direktor Turističke organizacije Zlatibor ističe da su za predstojeće praznike za Dan državnosti svi kapaciteti u zlatiborskim hotelima rasprodati i da mesta ima još jedino u privatnom smeštaju.
"Očekujemo preko 15 hiljada gostiju za Sretenje. Cene su već niže u odnosu na januar a hotelijeri i 'Skijališta Srbije' imaju vikend akcije tokom februara i marta, tako da se aranžmani mogu rezervisati po znatno povoljnijim cenama u odnosu na špic zimske sezone", kaže Djurić.
Na Zlatiboru ima 40 centimetara snega a na Torniku na ski stazama 60 centimetara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana