Tekst objavljen: 17.03.2015 10:15        


ZAGREB, 2. marta (Tanjug) - Kompanija Zagrebgradnja i Holcim u Hrvatskoj potpisali su ugovor o isporuci betona za gradnju Opšte bolnice u Puli. Ugovorom je osigurana isporuka 18.000 kubika betona, pri čemu će Holcimov Centar za inovacije i projekte biti odgovoran za optimizaciju betona i zahtevne recepture, a beton će proizvoditi Holcimov dugogodišnji partner i kupac cementa "Beton Tomišić" d.o.o. iz Žminja, prenosi regional

Zagrebgradnja i Holcim potpisali ugovoju bolnice

ZAGREB, 2. marta (Tanjug) - Kompanija Zagrebgradnja i Holcim u Hrvatskoj potpisali su ugovor o isporuci betona za gradnju Opšte bolnice u Puli.
Ugovorom je osigurana isporuka 18.000 kubika betona, pri čemu će Holcimov Centar za inovacije i projekte biti odgovoran za optimizaciju betona i zahtevne recepture, a beton će proizvoditi Holcimov dugogodišnji partner i kupac cementa "Beton Tomišić" d.o.o. iz Žminja, prenosi regionalni portal Seebiz.
" S obzirom na to da smo na dosadašnjim projektima bili zadovoljni s Holcimovim proizvodima i iskustvom, a sad nam Centar za inovacije i projekte stoji na raspolaganju za dodatne mogućnosti, izuzetno mi je drago da smo ugovor o saradnji potpisali upravo s Holcimom", rekao je predsednik Uprave "Zagrebgradnje", Branko Vojnović.
Predsednik Uprave Holcima u Hrvatskoj, Alan Šišinački, je izrazio nadu da će se u Istri uskoro pokrenuti i drugi gradjevinski projekti, kako bi se korišćenjem gradjevinskih proizvoda koji su lokalno proizvedeni podstakao tako dugo očekivani privredni rast.
(kraj) / nma

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana