Tekst objavljen: 18.03.2015 1:15        


BEOGRAD, 3. marta (Tanjug) - Za uredjenje, odnosno revitalizaciju poljskih puteva u ovoj godini biće izdvojeno 357 miliona dinara, saopštilo je danas Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine. Vlada Srbije je prošle nedelje na predlog Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine usvojila Uredbu o utvrdjivanju programa izvodjenja radova na zaštiti, uredjenju i korišćenju poljoprivrednog

Za izgradnju atarskih puteva 357 miliona dinara

BEOGRAD, 3. marta (Tanjug) - Za uredjenje, odnosno revitalizaciju poljskih puteva u ovoj godini biće izdvojeno 357 miliona dinara, saopštilo je danas Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine.
Vlada Srbije je prošle nedelje na predlog Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine usvojila Uredbu o utvrdjivanju programa izvodjenja radova na zaštiti, uredjenju i korišćenju poljoprivrednog zemljišta za 2015. godinu.
Tim programom predvidjena su nova investiciona i druga ulaganja, a u iznosu od 1,4 milijardi dinara, od čega za nabavku nove opreme za navodnjavanje 117 miliona dinara.
Program obuhvata, izmedju ostalog, i kontrolu plodnosti obradivog poljoprivrednog zemljišta, poboljšanje hemijskih i bioloških svojstava obradivog poljoprivrednog zemljišta, komasaciju, uredjenje (revitalizacija) poljskih puteva i nabavku nove opreme za navodnjavanje.
Uprava za poljoprivredno zemljište raspisaće konkurs kojim će se bliže utvrditi dokumentacija koju je potrebno podneti uz prijavu kao i ostali kriterijumi za ostvarivanje prava na korišćenje sredstva.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana