Tekst objavljen: 18.03.2015 10:30        


KOPAONIK, 3. marta (Tanjug) - Važno je bilo da napravimo ozbiljan plan kojeg ćemo se pridžavati i nećemo odustajati, a ovaj koji sada primenjujemo čini mi se da daje rezultate,,ocenio je premijer Aleksandar Vučić na početku Biznis foruma koji je poceo na Kopanoiku. Primetivši da za gradjane Srbije nikad nije bio važno da razmišljamo nekoliko godina unapred, a da smo se neretko i podsmevali onima koji su imali petogodišnje p

VuĆiĆ:Napravili smo ozbiljoji nam doba za rast

KOPAONIK, 3. marta (Tanjug) - Važno je bilo da napravimo ozbiljan plan kojeg ćemo se pridžavati i nećemo odustajati, a ovaj koji sada primenjujemo čini mi se da daje rezultate,,ocenio je premijer Aleksandar Vučić na početku Biznis foruma koji je poceo na Kopanoiku.
Primetivši da za gradjane Srbije nikad nije bio važno da razmišljamo nekoliko godina unapred, a da smo se neretko i podsmevali onima koji su imali petogodišnje planove, Vučić je rekao da je prilikom opredeljivanja za restriktivne mere ideja billa da se novom strategijom donese razvoj Srbiji, a tome je prethodilo sredjivanje javnih finansija.
"Na žalost mi moramo da platimo račun loše politike i od toga ne možemo da se sakrijemo. Možete da me volite ili ne volite, ali mi moramo da štedimo i na platama i na penzijama. Preuzeli smo mere na sredjivanju javnih finansija, zbog čega posebno zahvaljujem ekonomistima koji su umeli da prepoznaju težinu mera koje donosimo, ali i Fiskalnom savetu jer bez njihovih kritika ali i podrške nismo mogli da postignemo ovo što smo uspeli do sada", naveo je Vučić i dodao da nama predstoji doba za rast.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana