Tekst objavljen: 18.03.2015 2:50        


KOPAONIK, 3. marta (Tanjug) - Premijer Aleksandar Vučić izneo je danas podatak da su u prva dva meseca ove godine prihodi za 17 milijardi dinara veći nego što se očekivalo a istovremeno rashodi su manji za 21 milijardu. Vucić je to rekao na Kopaonik biznis forumu i nagovestio da bi po tim pokazateljima i planirani ukupni budžetski deficit ove godine mogao biti manji nego što je predvidjeno, što bi opet značilo da bi se mo

VuĆiĆ: Prihodi neoĆekivano veĆi, ji deficit budĆeta

KOPAONIK, 3. marta (Tanjug) - Premijer Aleksandar Vučić izneo je danas podatak da su u prva dva meseca ove godine prihodi za 17 milijardi dinara veći nego što se očekivalo a istovremeno rashodi su manji za 21 milijardu.
Vucić je to rekao na Kopaonik biznis forumu i nagovestio da bi po tim pokazateljima i planirani ukupni budžetski deficit ove godine mogao biti manji nego što je predvidjeno, što bi opet značilo da bi se mogao očekivati i rebalans budzeta , "ali dobar rebalans".
Premijer je, iznoseći dalje podatke koji se tiču budžeta rekao da je u tom periodu zabeleĆen suficit od 1,895 milijardi dinara, a da je bilo predvidjen deficit od 27 milijardi.
On je rekao i da predvidjen bio deficit, u dogvoru sa MMF, za prvi kvartal 2015. godine od 55 milijardi dinara, a da se sada ne očekuje da taj minus ne bud eveći od 25, 27 milijardi dinara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana