Tekst objavljen: 18.03.2015 1:20        


KOPAONIK, 3.marta (Tanjug) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga tokom prve revizije sa MMF-om najviše brine da li će se naći rešenje za petrohemijski kompleks našta se Srbija obavezala da će imati odgovor do maja. "Ssto se tiče fiskala u prve dve revizije nećemo imati probleme. Toliko su dobri rezultati i velike uštede", izjavio je danas da on na konferenciji za novinare na Kopaonik biznis forum

VuĆiĆ: MMF bi mogao da zameri zmijskog kompleksa

KOPAONIK, 3.marta (Tanjug) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga tokom prve revizije sa MMF-om najviše brine da li će se naći rešenje za petrohemijski kompleks našta se Srbija obavezala da će imati odgovor do maja.
"Ssto se tiče fiskala u prve dve revizije nećemo imati probleme. Toliko su dobri rezultati i velike uštede", izjavio je danas da on na konferenciji za novinare na Kopaonik biznis forumu.
Premijer je istakao da u restrukturiranju javnih preduzeća vidi "veliku muku", ali da će Vlada nastojati da ispoštuje sve rokove na koje se obavezala prema MMF-u.
"Nećemo bežati od rokova, daćemo sve od sebe da u roku završimo sve. Za jedno se preduzeće plašim da li ćemo zavšiti u roku", rekao je on.
On je rekao da ne treba zaboraviti da Vlada istovremeno mora da rešava probleme sa 502 firme u restrukturiranju.
Govoreći o otkazima u javnom sektoru, premijer je rekao da očekuje da će od predvidjenih pet odsto, otkaze dobiti od 1,7 do 1,9 odsto budući da je više ljudi nego što se očekivalo otišlo u penziju.
Ovu mogućnost su, kako je naveo, više koristile žene.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana