Tekst objavljen: 26.02.2015 3:05        


BEOGRAD, 11. februara (Tanjug) - Vlada Srbije je obezbedila 1,9 milijardi dinara za isplatu svih preostalih dugovanja reciklerima za preradjeni otpad u 2014. godini, izjavila je ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković. Ona je nakon sastanka sa predstavnicima reciklažne industrije, novinarima kazala da su danas potpisani ugovori sa sedam reciklera koji će dobiti sredstva koja im država dug

Vlada obezbedila sredstva za isplatu dugova reciklerima

BEOGRAD, 11. februara (Tanjug) - Vlada Srbije je obezbedila 1,9 milijardi dinara za isplatu svih preostalih dugovanja reciklerima za preradjeni otpad u 2014. godini, izjavila je ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Snežana Bogosavljević Bošković.
Ona je nakon sastanka sa predstavnicima reciklažne industrije, novinarima kazala da su danas potpisani ugovori sa sedam reciklera koji će dobiti sredstva koja im država duguje.
"Preostali ugovori će biti potpisani u narednim danima dok naše stručne službe obrade sve pristigle podatke", dodala je Bogosavljević Bošković.
Ona je navela da će u zakonskom roku, u skladu sa važećom uredbom biti raspisan i konkurs za tekuću godinu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana