Tekst objavljen: 09.03.2015 12:55        


BEOGRAD, 22. ferburara (Tanjug) - Veliko interesovanje i izuzetna poseta zabeležena je na štandu Nacionalne avio-kompanije Er Srbija na 37. Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu, gde su posetioci imali priliku da se informišu o proizvodima i zanimljivim uslugama kompanije koje se očekuju tokom ove godine. U fokusu predstavaljanja na sajmu bila je i rastuća mreža "Er Srbije", koju trenutno čini 40 direktnih destinacija u trideset ze

Veliko interesovanje i poseta štandu Er Srbije

BEOGRAD, 22. ferburara (Tanjug) - Veliko interesovanje i izuzetna poseta zabeležena je na štandu Nacionalne avio-kompanije Er Srbija na 37. Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu, gde su posetioci imali priliku da se informišu o proizvodima i zanimljivim uslugama kompanije koje se očekuju tokom ove godine.
U fokusu predstavaljanja na sajmu bila je i rastuća mreža "Er Srbije", koju trenutno čini 40 direktnih destinacija u trideset zemalja Evrope, Bliskog istoka i Mediterana i još 35 letova širom sveta, koje obavljaju kod šer partneri Er Srbije - Etihad ervejz, Erihad ridženel, Tarom, Aeroflot, Er Sejšeli i Erberlin.
Er Srbija je takodje predstavila Etihad gest (Etihad Guest), nagradjivani zajednički program lojalnosti Etihad ervejza, Er Srbije, Er Sejšela i Etihad ridženela, jedan od najbrže rastućih i najinovativnijih programa lojalnosti u avio - industriji, koji ima više od 2,8 miliona članova.
Ovaj program pruža svojim članovima mogućnost da skupljaju Etihad gest milje putujući sa preko 40 partnerskih avio-kompanija i koristeći usluge brojnih drugih partnera, kao što su hoteli, agencije za iznajmljivanje automobila i pružaoci finansijskih usluga.
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, prvog dana sajma, tokom posete štandu, sastao se sa menadžment timom Er Srbije i ocenio da je ponosan na kompaniju i na njen veliki napredak koji je postigla u protekloj godini.
Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić rekao je da ovogodišnji nastup na sajmu ima "simboličan značaj, jer smo posle dužeg vremena u prilici da sa ponosom istaknemo uspehe Er Srbije u našim razgovorima, kako sa profesionalcima iz naše oblasti poslovanja, tako i sa pripadnicima najšire javnost".
Kondić je naglasio da je kompanija brzo počela da daje značajan doprinos i da je postala bitan faktor razvoja turizma i ukupne privrede Srbije.
Na standu Er Srbije podeljen je znatan broj kupona će moći da se iskoriste za kupovinu karata u bilo kojoj poslovnici te kompanije izmedju 19. i 26. februara ove godine.
Tokom posete štandu posetioci su mogli da se sretnu sa predstavnicima te aviokompanije, da dobiju više informacija o proizvodima i uslugama koje ona pruža, ali i da se slikaju iza specijalnog Instagram rama, "unutrašnjosti aviona Er Srbije" praveći fotografije, koje su odmah mogli da podele na društvenim mrežama.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana