Tekst objavljen: 18.03.2015 3:10        


BEOGRAD, 3. marta (Tanjug) - Srpski paori mogu uz debitnu karticu naftne kompanije Lukoil Srbija za poljoprivrednike i ove sezone uštedeti na kupovini goriva od tri do osam dinara po litru, saopštila je danas ta komapnija. Lukoil Srbija je u programu, koji bez prekida traje od maja 2014. godine i koji nailazi na odličan odziv poljoprivrednika, obezbedila i za ovu sezonu poljoprivrednih radova debitnu karticu.

Ustede kod Lukoila za poljoprivretri do osam dinara

BEOGRAD, 3. marta (Tanjug) - Srpski paori mogu uz debitnu karticu naftne kompanije Lukoil Srbija za poljoprivrednike i ove sezone uštedeti na kupovini goriva od tri do osam dinara po litru, saopštila je danas ta komapnija.
Lukoil Srbija je u programu, koji bez prekida traje od maja 2014. godine i koji nailazi na odličan odziv poljoprivrednika, obezbedila i za ovu sezonu poljoprivrednih radova debitnu karticu.
Kupovinom goriva putem Lukoil kartice za poljoprivrednike korisnik ostvaruje pravo na popust od tri dinara za kupovinu Gasnog ulja 01, i do osam dinara za kupovinu dizel goriva.
Korisnik Lukoil kartice za poljoprivrednike može biti svako registrovano poljoprivredno gazdinstvo, poljoprivrednik, privredno društvo, zemljoradnička zadruga, ustanova ili drugo pravno lice, preduzetnik ili poljoprivrednik koji obavlja poljoprivrednu proizvodnju.
Da bi ostvario pravo na ovu karticu, poljoprivrednik treba da popuni zahtev za izdavanje kartice i priloži neophodnu dokumentaciju, o čemu se može informisati na benzinskim stanicama te kompanije ili na internet sajtu www.lukoil.rs.
Lukoil Srbija se, kako se navodi, pobrinula da poljoprivrednici realizuju ove pogodnosti u vrlo kratkom roku.
Kartica se izdaje u roku od tri dana od dana podnošenja zahteva.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana