Tekst objavljen: 26.02.2015 3:05        


TEL AVIV/BEOGRAD, 11. februara (Tanjug) - U Tel Avivu je danas otvoren 21. Medjunarodni sajam turizma, na kojem se prvi put uspešno predstavila Turistička organizacija Srbije (TOS). Na svečanoj ceremoniji otvaranja, goste i predstavnike diplomatskog kora, medju kojima je bio i ambasador Srbije u Izraelu, Milutin Stanojević, pozdravili su predstavnici Ministarstva turizma, Sajma, Grada Tel Aviva, udruženja hotelijera i drugih relevantnih in

Uspešno predstael Avivu

TEL AVIV/BEOGRAD, 11. februara (Tanjug) - U Tel Avivu je danas otvoren 21. Medjunarodni sajam turizma, na kojem se prvi put uspešno predstavila Turistička organizacija Srbije (TOS).
Na svečanoj ceremoniji otvaranja, goste i predstavnike diplomatskog kora, medju kojima je bio i ambasador Srbije u Izraelu, Milutin Stanojević, pozdravili su predstavnici Ministarstva turizma, Sajma, Grada Tel Aviva, udruženja hotelijera i drugih relevantnih institucija Izraela, saopštila je danas Turistička organizacija Beograda (TOB).
Ambasador Stanojević je posetio štand Srbije gde je sa čelnicima kompanije Open Sky, koja u Izraelu zastupa avio-kompaniju Er Srbija, kao i predstavnicima Er Srbije za Bliski istok, razgovarao o potencijalima razvoja turističke razmene i mogućnostima za promociju Beograda i Srbije u Izraelu, ponudivši podršku u posredovanju.
Predstavnici TOS i TOB istakli su da je prošle godine našu zemlju posetilo nekoliko puta više izraelskih turista nego u 2013. godini, kao i da je Beograd prošle godine posetilo više od 6.000 Izraelaca.
Promocija naše zemlje na sajmu ocenjuje se uspešnom i veoma korisnom, posebno proširenjem ponude učešćem TOB-a i velikim interesovanjem za turističkom ponudom Beograda i Srbije, piše u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana