Tekst objavljen: 26.02.2015 3:50        


NOVI SAD, 11. februara (Tanjug) Ć U Vojvodini će ove godine, preko pokrajinske Uprave za kapitalna ulaganja, biti nastavljeno finansiranje 36 projekata koji ispunjavaju uslove u pogledu dokumentacije a njihova ukupna vrednost je oko 881,2 miliona dinara, saopšteno je sa današnje sednice Pokrajinske vlade. Pokrajinska vlada je donela Pravilnik o načinu realizacije programa i projekata u 2015. godini, čije je ostvarivanje započeto iz

Uprava za kapitalna ulaganja naa projekte

NOVI SAD, 11. februara (Tanjug) Ć U Vojvodini će ove godine, preko pokrajinske Uprave za kapitalna ulaganja, biti nastavljeno finansiranje 36 projekata koji ispunjavaju uslove u pogledu dokumentacije a njihova ukupna vrednost je oko 881,2 miliona dinara, saopšteno je sa današnje sednice Pokrajinske vlade.
Pokrajinska vlada je donela Pravilnik o načinu realizacije programa i projekata u 2015. godini, čije je ostvarivanje započeto iz sredstava Fonda za kapitalna ulaganja SP Vojvodine.
Medju projektima koji će tako biti finansirani su postrojenje za preradu vode u Indjiji, poslovni inkubator u Senti, obilaznica kod Ade, brza saobraćajnica na putu Novi Sad Ć Ruma, medicinska oprema za bolnice u Zrenjaninu i Kikindi, radovi na Domu zdravlja u Srpskoj Crnji.
Posredstvom Uprave za kapitalna ulaganja biće finansiran i idejni projekat rekonstrukcije Internističkog bloka Opšte bolnice u Pančevu, nastavak adaptacije zgrade Narodnog pozorišta u Subotici i drugi, navedeno je u saopštenju.
Prema programu rada Pokrajinskog foda za razvoj poljoprivrede, za koji je Pokrajinska vlada dala saglasnost, u ovoj godini je za kreditiranje poljoprivredne proizvodnje predvidjen iznos od 593 miliona dinara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana