Tekst objavljen: 26.02.2015 1:45        


BEOGRAD, 11. februara (Tanjug) - Kompanija Unikredit lizing Srbija je u 2014. godini zabaležila rast plasmana u novi biznis od 23 odsto u odnosu na prethodnu godinu, na 32,68 miliona evra. Zahvaljujući ovakvom poslovanju, Unikredit lizing uspeo je da zadrži vodeću poziciju na tržištu kada je novi biznis u pitanju, ostvarivši tržišno učešće od 13,98 odsto, saopšteno je iz te kompanije.

Unikrt plasmana 23 odsto

BEOGRAD, 11. februara (Tanjug) - Kompanija Unikredit lizing Srbija je u 2014. godini zabaležila rast plasmana u novi biznis od 23 odsto u odnosu na prethodnu godinu, na 32,68 miliona evra.
Zahvaljujući ovakvom poslovanju, Unikredit lizing uspeo je da zadrži vodeću poziciju na tržištu kada je novi biznis u pitanju, ostvarivši tržišno učešće od 13,98 odsto, saopšteno je iz te kompanije.
Kako se navodi, dobri rezultati su ostvareni i u segmentu finansiranja opreme, čija je ukupna vrednost u prošloj godini bila 20,45 miliona evra, što predstavlja rast od skoro 40 odsto u odnosu na 2013.
Ovakav rast omogućio je ovoj lizing kompaniji da zadrži vodeću poziciju kada je reč o finansiranju opreme, s tržišnim učešćem od oko 37,64 odsto.
Unikredit lizing jedna je od najvećih lizing kuća u Evropi, a prisutna je u19 evropskih zemalja, sa preko 3.000 zaposlenih.
Posluje u Italiji, Austriji, Nemačkoj, Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj, Estoniji, Madjarskoj, Rumuniji, Letoniji, Litvaniji, Rusiji, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Bugarskoj, Turskoj i Ukrajini.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana