Tekst objavljen: 10.03.2015 12:20        


SUBOTICA, 23. februara (Tanjug) - Turistička organizacija grada Subotice (TOGS) predstaviće se na predstojećem Sajmu turizma u Budimpešti, koji počinje u četvrtak, 26. februara. Direktorka ove organizacije Ivana Andjelković kaže da će taj nastup biti realizovan u saradnji sa Turističkom organizacijom Vojvodine.

Turistička ponuda Subotice na sajmu u Budimpešti

SUBOTICA, 23. februara (Tanjug) - Turistička organizacija grada Subotice (TOGS) predstaviće se na predstojećem Sajmu turizma u Budimpešti, koji počinje u četvrtak, 26. februara.
Direktorka ove organizacije Ivana Andjelković kaže da će taj nastup biti realizovan u saradnji sa Turističkom organizacijom Vojvodine.
"Mi ćemo se truditi da to tržište još više osvojimo jer najveći broj stranih gostiju na našoj destinaciji je upravo iz Madjarske", kazala je Andjelković Tanjugu.
Predstavljanje u Budimpešti će uslediti nakon predstavljanja na juče završenom Sajmu turizma u Beogradu, gde je po njenim rečima TOGS predstavila novi vizuelni identitet koji će koristiti u narednih nekoliko godina, kao i redizajnirane vodiče kroz Suboticu i Palić, kao i vinski region.
Osim toga, u saradnji sa Vinarijom Zvonko Bogdan, pomoću mobilne aplikacije, animirali su posetioce koji su imali priliku da se fotografišu sa "virtuelnim" Zvonkom Bogdanom.
"Mi smo prilično zadovoljni sa onim šta smo uspeli da uradimo ove godine, što se tiče same turističke organoizacije i onoga što smo mi predstavili", istakla je Andjelković, dodavši da se zajedno sa turističkom organizacijom predstavio i veliki broj ugostitelja i vinara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana