Tekst objavljen: 26.02.2015 4:20        


NJUJORK, 11. februara (Tanjug) - Američka medijska kuća Tajm Vorner ostvarila je u četvrtom tromesečju 2014. godine boljni profit od predvidjenog, zahvaljujući rastu pretplata na njene usluge "Tarner broudkasting" (TB) i "Houm boks ofis" (HBO), saopšteno je danas iz te kompanije. Tajm Vorner je ostvario u posmatranom kvartalu profit po akciji od 98 centi, kada se isključe vanredne stavke, što je iznad očekivanja analitičara koje je

Tromesečni profit Tajm Vornera bolji od predvidjenog

NJUJORK, 11. februara (Tanjug) - Američka medijska kuća Tajm Vorner ostvarila je u četvrtom tromesečju 2014. godine boljni profit od predvidjenog, zahvaljujući rastu pretplata na njene usluge "Tarner broudkasting" (TB) i "Houm boks ofis" (HBO), saopšteno je danas iz te kompanije.
Tajm Vorner je ostvario u posmatranom kvartalu profit po akciji od 98 centi, kada se isključe vanredne stavke, što je iznad očekivanja analitičara koje je bilo 93 centa, preneo je Rojters.
Kompanija predvidja u 2015. godini profit po akciji izmedju 4,60 i 4,70 dolara, dok analitičari očekuju da u proseku bude 4,66 dolara.
Prihod Tajm Vornera je, medjutim, opao u lanjskom četvrtom tromesečju za jedan odsto, na 7,53 milijarde dolara, zbog pada prodaje od 4,5 odsto studija Vorner Bros.
Analitičari su očekivali da prihod bude u proseku 7,55 milijarde dolara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana