Tekst objavljen: 04.04.2017 9:35        


BEOGRAD, 4. aprila (Tanjug) - Holandska niskotarifna avio-kompanija Transavija danas je započela direktne letove između Beograda i Amsterdama, koji će se obavljati tri puta nedeljno - utorkom, četvrtom i nedeljom. 

Transavija obavila inauguralni let Amsterdam-Beograd

Na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla" avion Transavije dočekan je danas tradicionalnim pozdravom vodenim lukom, a prvim putnicima iz Amsterdama dobrodošlicu je poželeo direktor komercijalnog poslovanja i marketinga Aerodroma "Nikola Tesla" Miodrag Mirković, saopšteno je iz beogradske vazdušne luke.

"Želim dobrodošlicu avio-kompaniji Transavija koja od danas koristi naše usluge. Nadam se da ćemo na obostrano zadovoljstvo i uz dobru saradnju, zajednički ostvariti pozitivan poslovni rezultat koji će se ogledati u broju putnika i broju letova", rekao je Mirković.

Portparol avio-kompanije Transavija Anita Sunter je ovom prilikom izrazila zadovoljstvo što je ovaj avio-prevoznik u prilici da ponudi redovne letove tri puta nedeljno između Beograda i Amsterdama.

"Zadovoljstvo je poželeti dobrodošlicu ljudima iz Srbije na našim letovima i nuditi putnicima atraktivnu cenu. Veoma snažno verujemo u ovu liniju koju želimo da zadržimo i dalje jačamo u budućnosti", kazala je Sunter.

Karte od Beograda do Amsterdama već se mogu nabaviti po ceni od 39 evra (u jednom pravcu uključujući rezervaciju i naknade).

Transavia je deo francusko-holandske Er Frans-KLM grupe.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana