Tekst objavljen: 21.02.2017 11:08        


Turistička organizacija Beograda (TOB) najavila je nagradnu igru Go Belgrade "Upoznajte Beograd", koja će pobednicima omogućiti panoramsko razgledanje prestonice helikopterom, viteški pohod srednjovekovnim bojnim brodom "Slavjana" i razgledanje grada otvorenim autobusom. 

TOB najavio nagradnu igru "Upoznajte Beograd"

Nagradna igra je najavljena u susret 39. Beogradskom sajmu turizma koji se održava od 23. do 26. februara, na kom će posetioci štanda TOB-a imati priliku da odgovaraju na pitanja o Beogradu i da tačnim odgovorima steknu mogućnost za osvajanje nagrada koje se odnose na najpopularnije programe razgledanja grada.

Prva nagrada je panoramski let helikopterom u trajanju od 15, 30 i 60 minuta sa polaskom iz Dobanovaca, a letovi se obavljaju helikopterima tipa Robinson R44, sa kapacitetom do tri putnika.

Druga nagrada je viteški pohod srednjovekovnim bojnim brodom Slavjana, koji je verna replika ruskog srednjovekovnog broda. Brod je napravljen u Rusiji, odakle je krenuo na put dug 7.000 kilometara, kao dar ruskih vitezova svojim pobratimima iz viteškog udruženja Svibor.

Treća nagrada je panoramsko razgledanje grada otvorenim autobusom, kapaciteta 90 mesta, koji je opremljen audio-vodičem na pet jezika: srpski, engleski, francuski, nemački i ruski. Tura razgledanja grada otvorenim autobusom u organizaciji autobuskog prevoznika BS Tours-a traje 70 minuta i na jedinstven način prikazuje najznačajnije lokalitete Beograda.

TOB organizuje i turu razgledanja Beograda otvorenim autobusom saobraćajnog prevoznika Lasta, u sklopu koje se turistima i Beograđanima nudi da putem audio vodiča na osam svetskih jezika saznaju zanimljive informacije o srpskoj prestonici i njenoj bogatoj istoriji.

Pored vožnje gradskim jezgrom, vikendima će posetioci moći da uživaju i u vožnji do Avalskog tornja. Tura do Avale obuhvata posetu Miloševom konaku i Topčiderskom parku gde je planirano zadržavanje do trideset minuta, nakon čega se nastavlja put ka Avali.

Nagradna igra se realizuje u saradnji sa: Balkan Helicopters, Srpsko viteško borenje SVIBOR, BS Tours, SP Lasta, a nagrade se mogu iskoristiti po početku sezone navedenih programa razgledanja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
tob razgledanje Beograda Upoznaj Beograd Go Belgrade

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana