Tekst objavljen: 26.02.2015 1:55        


BEČ, 11. februara (Tanjug) - Telekom Austrija (TA) ne namerava da se povlači iz jugoistočne Evrope i pored delimično velikog smanjenja obrta, kao i otpisa dugovanja ĆteškogĆ 400 miliona evra, naglasio je danas šef ovog koncerna Hanes Amecrajter. On je, na konferenciji za štampu u Beču, sa jasnim ĆneĆ odgovorio na pitanje da li TA planira da se povlači iz jugoistočne Evrope.

Telekom Austrija se ne povlači iz jugoistočne Evrope

BEČ, 11. februara (Tanjug) - Telekom Austrija (TA) ne namerava da se povlači iz jugoistočne Evrope i pored delimično velikog smanjenja obrta, kao i otpisa dugovanja ĆteškogĆ 400 miliona evra, naglasio je danas šef ovog koncerna Hanes Amecrajter.
On je, na konferenciji za štampu u Beču, sa jasnim ĆneĆ odgovorio na pitanje da li TA planira da se povlači iz jugoistočne Evrope.
Amecrajter je kazao da se, čak šta više, prate tržišta radi eventualne kupovine "interesantnih" kompanija, za šta, kako je podvukao, ima novca u trocifrenom milionskom iznosu.
Govoreći o godišnjem gubitku od 185 miliona evra Amcrajter je kazao da bi bez otpisa duga operatera TA u Bugarskoj bila ostvarena dobit u visini od 190 miliona evra.
TA je u Srbiji prisutna na polju mobilne telefonije operaterom ĆVIPĆ.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana