Tekst objavljen: 27.02.2015 2:00        


BEOGRAD, 12. februara (Tanjug) - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u cilju energetske stabilnosti Srbije razgovarati i sa Rusijom i sa SAD i sa svima i podvukao da je Srbija zemlja koja je ove zime imala najmanje isključenja struje u Evropi. Vučić je na koneferenciji za novinare, odgovarajući na pitanja vezana za razgovore sa američkim potpredsednikom Dzozefom Bajdenom, rekao da su imali ozbiljne razgovore i da kao premijer mora

Svi su partneri kad je reĆ o energetskoj stabilbije

BEOGRAD, 12. februara (Tanjug) - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da će u cilju energetske stabilnosti Srbije razgovarati i sa Rusijom i sa SAD i sa svima i podvukao da je Srbija zemlja koja je ove zime imala najmanje isključenja struje u Evropi.
Vučić je na koneferenciji za novinare, odgovarajući na pitanja vezana za razgovore sa američkim potpredsednikom Dzozefom Bajdenom, rekao da su imali ozbiljne razgovore i da kao premijer mora da razmišlja o energetskoj stabilnosti Srbije.
Kako je rekao, najbolje bi bilo kada bi imali "utakmicu" o snabdevanju energentima ali i podvukao da nikome nismo zatvorili vrata.
Premijer je ujedno podsetio da je Srbija jedina koja, i pod najtežim trenucima, nije uvela sankcije Ruskoj federaciji.
"Mi smo otvoreni, želimo da čujemo svaki predlog, i od SAD i Ruske federacije i svakie druge strane" podvukao je Vučić navodeći da i pored teških poplava i katastrofe koja nas je zadesila Srbija zemlja koja je iamla najmanje isključenja u Evropi.
On je rekao i da nijednog sekunda nismo imali ugroženo snabdevanje energentima.
Vucić je pdovukao da ne razmišlja od danas do sutra, već godinama unapred, o energetskoj budućnosti Srbije.
"Razgovaraćemo sa svima i izabraćemo najbolje rešenje za Srbiju" poručio je Vučić i dodao da je na njemu da rešava goruća pitanja i razmišlja o budućnosti Srbije, a ne da rešava "belosvetske probleme".
On je dodao da želi mir u Ukrajini i da čestita na dogovoru, ali i da je njegov posao da gleda da nas svetski problemi što manje "udare po glavi".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana