Tekst objavljen: 24.02.2015 1:05        


BEOGRAD, 9. februara (Tanjug) - Kompanija Sunoko, članica MK grupe, obezbedila je sedam tona šečhera za predškolske ustanove (PU) na teritoriji grada Beograda, a tim povodom predstavnici kompanije obišli su danas PU "Savski venac" i uručili donaciju. "Nadamo se da ćemo ovom donacijom uspeti da zasladimo svaki važan trenutak boravka dece u vrtiću. Naša kompanija se uvek rado odaziva kada su u pitanju najmladji, i drago

Sunoko donira sedam tona šećera beogradskim vrtićima

BEOGRAD, 9. februara (Tanjug) - Kompanija Sunoko, članica MK grupe, obezbedila je sedam tona šečhera za predškolske ustanove (PU) na teritoriji grada Beograda, a tim povodom predstavnici kompanije obišli su danas PU "Savski venac" i uručili donaciju.
"Nadamo se da ćemo ovom donacijom uspeti da zasladimo svaki važan trenutak boravka dece u vrtiću. Naša kompanija se uvek rado odaziva kada su u pitanju najmladji, i drago nam je što i u ovim teškim vremenima možemo da pomognemo predškolskim ustanovama u Beogradu i obezbedimo šećer koji će zadovoljiti njihove potrebe", rekao je direktor kompanije Sunoko, Ljubiša Radenković.
On je, posle uručenja donacije, kazao da je kompanija, imajući u vidu teške uslove u kojima se živi, prepoznala potrebu da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.
Kako je precizirao, radi se o količini od sedam tona šećera, što zadovoljava mesečnu potrošnju predškolskih ustanova u gradu.
Radenković je napomenuo da kompanija pomaže i drugim ustanovama u zemlji kojima je pomoć potrebna, a ne samo predškolskim.
"Uvek nalazimo načina da izadjemo u susret takvim potrebama", istakao je.
Zamenik gradskog sekretara za obrazovanje i dečju zaštitu, Igor Raičević, zahvalio je predstavnicima Sunoka na donaciji ističući da ta pomoć predstavlja lep primer društvene odgovornosti, naročito prema najmladjima.
"To nama omogućava da, kroz rebalans budžeta, sredstva koja su bila opredeljena za tu svrhu, odnosno obezbedjivanje neophodne količine šečhera, opredelimo za druge namene iz nadležnosti sekretarijata", rekao je Raičević.
Predstavnici Gradskog sekretarijata i kompanije Sunoko su posle uručenja donacije, u pratnji direktora Predškolske ustanove "Savski venac" Gordane Petrović obišli decu u tom vrtiću i propratili njihove dnevne aktivnosti.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana