Tekst objavljen: 03.04.2017 9:01        


BEOGRAD, 3. aprila (Tanjug) - Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija uputilo je danas javni poziv zainteresovanim udruženjima, zadužbinama i fondacijama, koji imaju status nevladinih organizacija, da do 5. maja podnesu predloge programa za sufinansiranje iz sredstava opredeljenih iz budžeta Srbije za 2017.

Sredstva za programe razvoja informacionog društva

Kako je objavljeno na sajtu tog resora, program treba da doprinese postizanju opštih ciljeva u oblasti razvoja informacionog društva na teritoriji Srbije, a predmet konkursa je dodela sredstava za programe u oblasti razvoja informacionog društva, odnosno u oblasti prekvalifikacije i dokvalifikacije žena u IT.

Maksimalni iznos koji može biti odobren po predlogu programa je tri miliona dinara.
Javnim konkursom je predviđeno da se predlog programa dostavlja na propisanim obrascima, na srpskom jeziku, napisan obavezno na personalnom računaru, jer predlozi projekta pisani rukom ili pisaćom mašinom, kao i oni van propisanog obrasca, neće se uzeti u razmatranje.

Predlog programa i dokumentacija podnose se pisarnici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Sektoru za informaciono društvo, Beograd, Nemanjina 22-26, u zatvorenoj koverti, isključivo poštom preporučeno, ili kurirskim putem, odnosno ličnom dostavom.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana