Tekst objavljen: 27.02.2015 12:15        


JAGODINA, 12.februara (Tanjug) - Kompanije koje imaju svoje prodavnice u "Vivo šoping parku" u Jagodini snizile su cene i do 50 odsto, povodom Dana zaljubljenih, a u nekima sniženje važi od danas. U prodavnici kompanije Dajhman cene na deo asortimana snižene su od 30 do 50 odsto, u Metro obući 50 odsto na sto modela i 30 odsto na deo kolekcije, u "Lili" drogeriji 20 do 50 odsto na brendove "viši", "rimel", OMG, "valnea", "ferari", B

Sniženje cena i do 50 odsto u VIVO šoping parku

JAGODINA, 12.februara (Tanjug) - Kompanije koje imaju svoje prodavnice u "Vivo šoping parku" u Jagodini snizile su cene i do 50 odsto, povodom Dana zaljubljenih, a u nekima sniženje važi od danas.
U prodavnici kompanije Dajhman cene na deo asortimana snižene su od 30 do 50 odsto, u Metro obući 50 odsto na sto modela i 30 odsto na deo kolekcije, u "Lili" drogeriji 20 do 50 odsto na brendove "viši", "rimel", OMG, "valnea", "ferari", BVL, izjavila je danas Tanjugu marketing koordinator "Vivo šoping parka", Marina Radojević.
U knjižari Laguna sniženje važi od danas, pa tako dve knjige koštaju 990 dinara plus poklon, "Planika" je za subotu najavila popust za 14 odsto na već snižene cene, prodavnica "The Gate" daje popust od 20 odsto na sve artikle, "Taako fashion" 20 odsto na jedan artikl, "Shoester" poklanja kaiš ili novčanik za svaki kupljeni par obuće, napominje Radojević.
Kompanija "Spasić" snizila je cene za deset odsto na satove i nakit a "E-fell" uz pojeftinjenje na elektronske cigarete od 20 odsto na muški i ženski model daje i poklon, "In medio" je snizio cene 20 odsto na "Roćher", "Ferrero" i "Rafaelo" čokoladice a "Exstreme intimo" popust na odredjene artikle.
DM dogerija market daje popust od 30 odsto na poklon setove i parfeme, "Top shop" 14 odsto na sve što nije na akciji, "Gigatron" 14 odsto na odabrane grupe proizvoda, a Home centar poklanja VIP karticu uz poljubac, ističe Radojević.
"Legend" će svoje muštreije za svaki kupljeni proizvod častiti slatkim poklonom a "Vivo cafe restaurant" je za ljubavne parove pripremio ljubavni meni i romantični brend u specijalnoj ljubavnoj zoni.
"Specijalna ljubavna zona biće postavljena ispred Vivo kafe restorana, gde će posetioci moći da se od 18 do 22 sata, 14.februara, fotografišu i na taj način učestvuju na foto konkursu".
najviše lajkova će dobiti nagradni vikend sa korišćenjem Spa i Wellneš centra Hotela "Alfa" na Velikoj Moravi, oko šest kilometara od Jagodine, objasnila je Radojević.
Vivo kafe restoran će za sve posetioce od 19,30 do 22 sata "pripremiti romantično veče sa prijatnom muzikom, slatkim poklonima i ljubavnim menijem za parove", istakla je.
Vivo šoping park je otvoren 18.septembra prošle godine, na lokaciji površine 25.000 kvadratnih metara, 10.000 kvadratnih metara je prodajni prostor. Izgradnja je stajala 15.000.000 evra.
(kraj) da/ nma

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana