Tekst objavljen: 10.03.2015 12:25        


BEOGRAD, 23. februara (Tanjug) - Rok za prijavu na konkurs Naftne industrije Srbije (NIS) "Zajednici zajedno", kojim ta kompanija podržava razvoj lokalnih zajednica ističe 26. februara, saopšteno je danas iz NIS-a. Kompanija NIS podseća sve gradjane partnerskih gradova i opština (Beograd, Novi Sad, Pančevo, Kikinda, Zrenjanin, Novi Bečej, Žitište, Kanjiža, Srbobran, Čačak i Niš) da ukoliko su zainteresovani da učestvu

Rok za konkurs

BEOGRAD, 23. februara (Tanjug) - Rok za prijavu na konkurs Naftne industrije Srbije (NIS) "Zajednici zajedno", kojim ta kompanija podržava razvoj lokalnih zajednica ističe 26. februara, saopšteno je danas iz NIS-a.
Kompanija NIS podseća sve gradjane partnerskih gradova i opština (Beograd, Novi Sad, Pančevo, Kikinda, Zrenjanin, Novi Bečej, Žitište, Kanjiža, Srbobran, Čačak i Niš) da ukoliko su zainteresovani da učestvuju, mogu do 26. februara podneti svoje predloge na adresu zajednicizajedno@nis.eu.
NIS je 3. februara potpisao sporazume o saradnji sa tim lokalnim zajednicama u Srbiji i time nastavio da podržava inicijativu lokalnog stanovništva za poboljšanje uslova života u ovim opštinama i gradovima.
Na konkurs se mogu prijaviti ustanove i neprofitna udruženja sa projektima iz oblasti sporta, kulture, nauke, zaštite životne sredine i pomoći socijalno ugroženim kategorijama.
O izboru projekta će odlučivati komisija, koju će činiti predstavnici NIS-a, lokalnih vlasti, kao i lokalne ugledne ličnosti.
Od ove godine, uvodi se i glasanje lokalnog stanovništva putem interneta za projekte u njihovom gradu, odnosno opštini.
Konkurs "Zajednici zajedno" osmišljen je sa ciljem unapredjenja kvaliteta života u lokalnim zajednicama u kojima kompanija ostvaruje svoju poslovnu delatnost.
Kroz program podrške lokalnoj zajednici, NIS je od 2009. godine pomogao realizaciju više od 600 projekata, u koje je uloženo gotovo 800 miliona dinara.
Javni konkurs "Zajednici zajedno" otvoren je od od 5. februara do 26. februara, a rezultati će biti objavljeni do 8. maja ove godine, podseća se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana