Tekst objavljen: 20.01.2017 13:55        


BEOGRAD, 20. januara (Tanjug) - Regionalna konferencija "Regija za turizam, turizam za regiju" i uloga dobavljača, građevine i prometa, biće održana sledećeg četvrtka u Beogradu, na kojoj će učesnici pokušati da odgovore na pitanje gde je region na evropskoj, odnosno svetskoj turističkoj mapi, saopštio je danas organizator konferencije regionalni portal Biznis.

Regionalna konferencija o turizmu sledeće nedelje

Konferenciju će otvoriti potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, a najavljeno je učešće potpredsedavajućeg Saveta ministara BiH i ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirka Šarovića, predsedavajućeg Predsedništva BiH Mladen Ivanića, ministra trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske Predraga Gluhakovića, kao i ministarke turizma i okoliša Federacije BiH Edite Đapo.

Konferenciji će prisustvovati i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, kopredsedavajući Spoljnotrgovinske komore BiH Ahmet Egrlić, kopredsedavajući Privredne komore FBiH Mirsad Jašarspahić, direktor Direkcije za evropske integracije BiH Edin Dilberović i direktor Regional Cooperation Council Goran Svilanović. Učesnici će, kako je saopštio organizator, potražiti odgovore na mnoštvo pitanja, među kojima je i pitanje privrednog i kulturološkog značaja povezivanja turističkih delatnika u regionu, umrežavanja sa trgovinom, građevinskom industrijom i telekomunikacijama.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana