Tekst objavljen: 17.03.2015 9:25        


PARIZ, 2. marta (Tanjug) - Izvršni direktor francuskog telekomunikacionog operatera Oranža, Stefan Rišar potvrdio je, u izjavi za list "Žurnal di dimanš", da ta kompanija razgovara sa rukovodiocima Telekoma Italija o približavanju te dve grupe, ali je naglasio da se u ovoj fazi ne može reći da je reč o ozbiljnim pregovorima. "Nema pregovora, jednostavno se razmenjuju mišljenja sa rukovodiocima", rekao je Rišar,

Razgovori Oranža i Telekoma Italija o približavanju

PARIZ, 2. marta (Tanjug) - Izvršni direktor francuskog telekomunikacionog operatera Oranža, Stefan Rišar potvrdio je, u izjavi za list "Žurnal di dimanš", da ta kompanija razgovara sa rukovodiocima Telekoma Italija o približavanju te dve grupe, ali je naglasio da se u ovoj fazi ne može reći da je reč o ozbiljnim pregovorima.
"Nema pregovora, jednostavno se razmenjuju mišljenja sa rukovodiocima", rekao je Rišar, a preneo Rojters.
"To bi, medjutim, mogla da bude odlična prilika za evropsku konsolidaciju", dodao je on.
Približavanje najvećeg francuskog operatera i najvećeg italijanskog operatera moglo bi da dovede do stvaranja jednog od prvih panevropskih operatera.
Jedan od portparola Telekoma Italije, koga je kontaktirao Rojters, demantovao je da je došlo do bilo kakvih razgovora s Oranžom o mogućem približavanju, dok u Oranžu niko nije bio odmah dostupan za komentar.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana