Tekst objavljen: 21.02.2015 2:05        


PARIZ, 6. februara (Tanjug) - Najmanje dve američke kompanije specijalizovane za čarter letove saobraćaće svakodnevno na liniji Njujork-Havana, počcev od marta ove godine, posle nedavnog približvanja SAD i Kube. To će omogućiti američkim i kubanskim gradjanima direktne letove izbegavajući dosadašnja presedanja u Kanadi ili Majamiju.

Rast broja čarter letova izmedju SAD i Kube

PARIZ, 6. februara (Tanjug) - Najmanje dve američke kompanije specijalizovane za čarter letove saobraćaće svakodnevno na liniji Njujork-Havana, počcev od marta ove godine, posle nedavnog približvanja SAD i Kube.
To će omogućiti američkim i kubanskim gradjanima direktne letove izbegavajući dosadašnja presedanja u Kanadi ili Majamiju.
Američka kompanija Kuba Travel Servisiz predvidja prvi let za Havanu 17. marta, a kompanija Marazul koja je godinama letela za Havanu i novembra prošle godine suspendovala letove, obnoviće ih od 3. marta.
Te dve kompanije obavljaju letove iz Tampe i Majamija na više kubanskih destinacija.
Američke vlasti su od 15. januara suspendovale restrikcije na putovanja izmedju ove dve zemlje za pojedine kategorije putnika kao što su novinari, umetnici, univezitetski profesori i atletičare koji će odsada moći da putuju na Kubu bez specijalne dozvole.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana