Tekst objavljen: 26.02.2015 2:00        


NJUJORK, 11. februara (Tanjug) - Američki proizvodjač bezalkoholnih pića Pepsiko (PepsiCo) ostvario je u četvrtom kvartalu prošle godine profit od 1,31 milijarde dolara. U saopštenju kompanije se navodi da je zarada po akciji iznosila 87 centi, dok su ukupni prihodi kompanije u tom kvartalu dostigli cifru od 19,95 milijardi dolara, što je iznad očekivanja analitičara i prognoziranih 19,78 milijardi dolara, prenosi agencija AP

Profit kompanije Pepsiko pvanja analitičara

NJUJORK, 11. februara (Tanjug) - Američki proizvodjač bezalkoholnih pića Pepsiko (PepsiCo) ostvario je u četvrtom kvartalu prošle godine profit od 1,31 milijarde dolara.
U saopštenju kompanije se navodi da je zarada po akciji iznosila 87 centi, dok su ukupni prihodi kompanije u tom kvartalu dostigli cifru od 19,95 milijardi dolara, što je iznad očekivanja analitičara i prognoziranih 19,78 milijardi dolara, prenosi agencija AP.
"Poslovanje Pepsikoa u SAD se poboljsalo, naročito prodaja energetskog pića gejtorejd", izjavio je analitičar američke banke Vels Fargo, Boni Hercog.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana