Tekst objavljen: 09.03.2015 12:40        


BEOGRAD, 22. februar (Tanjug) - Na 37. Medjunarodnom sjamu turizma predstavljena je "Ivanjička Nušićijada" koja će ove godine šesti put za redom, od kada je 2010. godine obnovljena, biti održana od 28. do 30. avgusta. Turistička organizacija Ivanjice i Udruženje gradjana Kudes predstavili su turističkim poslenicima i javnsoti nagradjeni promo film i dokumentarni film o petogodišnjoj istoriji ove kulturno - edukativno - zabavn

Predstavljena Ivanjička Nušićijada

BEOGRAD, 22. februar (Tanjug) - Na 37. Medjunarodnom sjamu turizma predstavljena je "Ivanjička Nušićijada" koja će ove godine šesti put za redom, od kada je 2010. godine obnovljena, biti održana od 28. do 30. avgusta.
Turistička organizacija Ivanjice i Udruženje gradjana Kudes predstavili su turističkim poslenicima i javnsoti nagradjeni promo film i dokumentarni film o petogodišnjoj istoriji ove kulturno - edukativno - zabavne manifestacije.
"Ivanjička Nušićijada je festival koji se u proteklih pet godina profilisao kao manifestacija dobrog ukusa, uspešne kombinacije kulture i zabave, učenja i boemštine, celodnevnih edukativnih sadržaja i celonoćnog kafanskog života,a pre svega negovanja Nušićevog pogleda na svet", rekla je Tanjugu koordinaror festivala Vera Jovanović.
Jovanovićeva ističe da Nušićijada po broju posetilaca već postaje jedan od centralnih regionalnih dogadjaja.
"Interesovanje za Nušićijadu je svake godine sve veće. I na sajmu su nas posetili brojni prijatelji festivala, saradnici, donatori, ali i poznata lica koja su bila vidjena za Ivanjicu i koja će, sudeći po utiscima koje nose sa Nušićijade, biti vidjena u ovoj varoši i narednih godina. Mi obećavamo dobar provod i ove godine, ali još ne otkrivamo kakva smo iznenadjenja priredili posetiocima", kaže Jovanovićeva.
Turistička organizacija Srbije je Nušićijadu uvrstila u Kalendar manifestacija na engleskom jeziku, kojim će promovisati manifestacioni turizam na inostranim sajmovima i ponuditi ga kao turistički proizvod Srbije inostranim turoperaterima, što daje dodatnu potvrdu kvalitetu i značaju festivala, istakla je Jovanovićeva.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana