Tekst objavljen: 18.03.2015 9:51        


KOPAONIK, 3. marta (Tanjug) - Na Kopaoniku je počeo 22. Biznis forum koji Će ove godine okupiti viĆe od 600 uĆesnika i od kojeg se, prema najavama organizatora, oĆekuje da se vrlo jasno istakne neophodnost brzog restrukturisanja javnih preduzeĆa. Forum je počeo intoniranjem srpske himne "Bože pravde", a zatim je učesnike pozdravio predsednik Društva ekonomista Aleksandar Vlahović koji je poželeo dobrodošlicu učesnicima naglasiv&scar

PoĆeo Biznis forum

KOPAONIK, 3. marta (Tanjug) - Na Kopaoniku je počeo 22. Biznis forum koji Će ove godine okupiti viĆe od 600 uĆesnika i od kojeg se, prema najavama organizatora, oĆekuje da se vrlo jasno istakne neophodnost brzog restrukturisanja javnih preduzeĆa.
Forum je počeo intoniranjem srpske himne "Bože pravde", a zatim je učesnike pozdravio predsednik Društva ekonomista Aleksandar Vlahović koji je poželeo dobrodošlicu učesnicima naglasivši da su se u prethodne 22 godine na ovim skupovima trudili da se bave najznačajanijim ekonomskim temama u Srbiji.
Doprinos kreatorima ekonomske politike osnovni je cilj Foruma i ovog puta, naveo je Vlahović koji je istakao različite prioritete zavisno od domaćih i globalnih zahteva i uslova koji utiču na ekonomsko okruženje.
Učesnicima Foruma obratiće se premijer Aleksnadar Vučić koji će i formalno otvoriti ovogodišnje susrete a čiji se dolazak očekuje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana