Tekst objavljen: 18.03.2015 3:45        


ČAČAK, 3. marta (Tanjug) - OTP banka Srbija, koja u Čačku posluje već 14 godina, otvorila je danas novu filijalu u tom gradu, u Železničkoj ulici bb. Filijala je uredjena po najvišim standardima i omogućava pružanje usluga svim klijentima u prijatnoj atmosferi, kazao je predsednik Izvršnog odbora OTP banke Srbija, Imre Bertalan.

Otvorena filijala OTP banke u Čačku

ČAČAK, 3. marta (Tanjug) - OTP banka Srbija, koja u Čačku posluje već 14 godina, otvorila je danas novu filijalu u tom gradu, u Železničkoj ulici bb.
Filijala je uredjena po najvišim standardima i omogućava pružanje usluga svim klijentima u prijatnoj atmosferi, kazao je predsednik Izvršnog odbora OTP banke Srbija, Imre Bertalan.
"Fizičko okruženje je važno, ali su jednako bitni i zaposleni koji rade sa korisnicima usluga. Nadam se da će poslovnica u Čačku nastaviti sa dobrim radom", izjavio je on.
Prema rečima zamenika predsednika IO OTP banke Srbija, Ivana Radojičića, ova finansijska institucija je poslednjih godina posvećena razvoju kredita za poljoprivredu, ali i proizvoda za privredu, mala i srednja preduzeća, kao i stanovništvo.
"Prednost naše banke u odnosu na druge je u tome što se kod nas može dobiti kredit za svega 15 minuta i već sutradan povući sredstva, a dokumentacija je pojednostavljena i nije zahtevna", objašnjava on.
OTP banka radi i na unapredjenju privrede, pa je depozitna baza za ovaj sektor lani uvećana dva puta, istakao je Radojičić.
Prema njegovim rečima, ovo je univerzalna banka i nudi usluge u raznovrsnim segmentima. Poslednje tri godine radi na širenju mreže, otvaranju novih ispostava ili promeni lokacija, kako bi bila dostupnija gradjanima.
"Pored toga, planirana je kupovina nekih banaka, prošle godine bili smo zainteresovani za tri, data je ponuda za akvizicije jedne, a za oko mesec dana će se znati ishodĆ, istakao je on, ne precizirajući o kojoj finansijskoj instituciji se radi.
Radojičić je podsetio da OTP posluje u celom regionu, i da prednjači po nekoliko parametara, a prema rezultatima stres testova centralnih banaka Evropske unije 2011. godine bila je druga u Evropi, a 2014. treća.
"Uslovi koje nudimo su naša prednost. Kamatne stope su povoljne, a poslovi se brzo završavaju. Ne postoji banka u Srbiji u kojoj neko poljoprivredno gazdinstvo može da zatraži kredit i dobije odgovor za samo 15 minuta", zaključio je on.
Svečanosti, upriličenoj povodom otvaranja novih prostorija, pored menadžmenta OTP banke prisustvovali su predstavnici privrede, javnog života i rukovodstva grada.
OTP banka Srbija je članica medjunarodne OTP grupe, sa tradicijom dugom šest decenija, i predstavlja vodeću finansijsku grupaciju u Madjarskoj. Preko svojih podružnica u regionu postala je odlučujući akter na bankarskom tržištu centralne i jugoistočne evrope. Usluge univerzalne banke pruža za više od 13 miliona klijenata u devet zemalja.
(kraj) sok/ nma

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana