Tekst objavljen: 17.03.2015 2:20        


SKOPLJE, 2. marta (Tanjug) - Dosadašnji iznos otpisanih dugova za 8.200 makedonskih gradjana, koji su ispunili zakonske uslove za tu meru, dostigao je oko 14 miliona evra, izjavio je danas premijer Makedonije Nikola Gruevski. "Ove brojke nisu konačne, i čekujemo njihovo povećanje, imajući u vidu da još traje pregled dokumentacije", izjavio je Gruevski prilikom puštanja u upotrebu lokalnog puta izmedju sela Stragovo i Krnjevo

Otpisano 14 miliona evra duga za 8.200 Makedonaca

SKOPLJE, 2. marta (Tanjug) - Dosadašnji iznos otpisanih dugova za 8.200 makedonskih gradjana, koji su ispunili zakonske uslove za tu meru, dostigao je oko 14 miliona evra, izjavio je danas premijer Makedonije Nikola Gruevski.
"Ove brojke nisu konačne, i čekujemo njihovo povećanje, imajući u vidu da još traje pregled dokumentacije", izjavio je Gruevski prilikom puštanja u upotrebu lokalnog puta izmedju sela Stragovo i Krnjevo, javlja agencija MIA.
Otpis dugova je, kako je dodao, jedan od projekata koje je vlada obećala na poslednjim izborima i revnosno ga sprovodi.
"Radi se na celokupnoj dokumentaciji koju su dostavili gradjani, proverava se koliko njih ispunjava zakonske uslove. Očekujem da dosadašnji otpisan dug od 14 miliona evra i nadalje raste", naveo je Gruevski.
(kraj) / nma

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana