Tekst objavljen: 18.03.2015 12:56        


BEOGRAD, 3. marta (Tanjug) - Sosijete ženeral banka Srbija je, u susret pripremama za upis novih studenata na visokoškolske ustanove, snizila cenu finansiranja osnovnih i master studija, tako su dinarski studentski krediti sada dostupni sa fiksnom kamatom već od 15,95 i promenljivom već od od šestomesečnog belibora, uvećanog za 4,95 odsto. Studentski krediti se odobravaju na osnovu profakture fakulteta, državnih kao i privatnih, a

Niže kamate i besplatni paketi za studente

BEOGRAD, 3. marta (Tanjug) - Sosijete ženeral banka Srbija je, u susret pripremama za upis novih studenata na visokoškolske ustanove, snizila cenu finansiranja osnovnih i master studija, tako su dinarski studentski krediti sada dostupni sa fiksnom kamatom već od 15,95 i promenljivom već od od šestomesečnog belibora, uvećanog za 4,95 odsto.
Studentski krediti se odobravaju na osnovu profakture fakulteta, državnih kao i privatnih, a moguće je dobiti i dodatni iznos gotovine za nabavku literature i drugog potrebnog materijala, refinansiranje studentskih zajmova iz prethodne godine, kao i korišćenje grejs perioda do 12 meseci.
Krediti za finansiranje master studija dostupni su studentima, bez obzira na to da li imaju primanja. Pored kredita, studentima je u okviru Fluo ponude na raspolaganju i paket računa, čije korišćenje je za njih potpuno besplatno.
Paket uključuje tekući račun, sa kojeg mogu da vrše plaćanja i na koji mogu da primaju uplate, usluge elektronskog, telefonskog i mobilnog bankarstva, trajni nalog i Semestro medjunarodnu platnu karticu, saopšteno je danas iz te banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana