Tekst objavljen: 27.02.2015 3:10        


BEOGRAD, 12. februara (Tanjug) - Dani kneginje Ljubice u Gornjem Milanovcu proglašeni su za najuspešniju tradicionalnu manifestaciju na Susretima organizatora turističkih manifestacija, održanim u Privrednoj komori Srbije. Na Susretima, koje je organizovao časopis Vodič kroz turističke manifestacije, najuspešnijima su uručena priznanja "Turistička slagalica".

Najuspešnija manifestacija

BEOGRAD, 12. februara (Tanjug) - Dani kneginje Ljubice u Gornjem Milanovcu proglašeni su za najuspešniju tradicionalnu manifestaciju na Susretima organizatora turističkih manifestacija, održanim u Privrednoj komori Srbije.
Na Susretima, koje je organizovao časopis Vodič kroz turističke manifestacije, najuspešnijima su uručena priznanja "Turistička slagalica".
Za najuspešniju novu manifestaciju proglašeni su "Dani kaligrafije i ikonopisa" u Čačku, a je nazaslužniji pojedinac u oblasti manifestacionog turizma Željko Bjelajac sa Geografskog instituta.
Opština Bela Palanka je najuspešnija lokalna samouprava - stub podrške organizatorima manifestacija.
Najbolji promo-film o manifestaciji napravljen je za Dane srpskog duhovnog preobraženja u Despotovcu, na drugom mestu je filmski prilog za "Dom Nušićijade" u Ivanjici, a na trećem za Etno festival Bela Crkva u Despotovcu (Beljajka).

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana