Tekst objavljen: 10.03.2015 2:25        


BEOGRAD, 23. februara (Tanjug) - Medjunarodni sajam nautike, lova i ribolova pod sloganom "Isplovi, zabaci, ulovi" biće održan od 25. februara do 1. marta na Beogradskom sajmu, a najavljeno je učesće više od 70 domaćih i inostranih izlagača sa oko 80 plovila. Cilj sajma je da se ukaže na nautički potencijal Beograda i Srbije, ali i da se ljubiteljima nautike približe svetski trendovi u ovoj oblasti, ocenili su danas organizatori sajma na

Na sajmu nautike, lova i ribolova više od 70 izlagača

BEOGRAD, 23. februara (Tanjug) - Medjunarodni sajam nautike, lova i ribolova pod sloganom "Isplovi, zabaci, ulovi" biće održan od 25. februara do 1. marta na Beogradskom sajmu, a najavljeno je učesće više od 70 domaćih i inostranih izlagača sa oko 80 plovila.
Cilj sajma je da se ukaže na nautički potencijal Beograda i Srbije, ali i da se ljubiteljima nautike približe svetski trendovi u ovoj oblasti, ocenili su danas organizatori sajma na konferenciji za novinare.
Srbija po vodenom potencijalu pripada zemljama koje su izuzetno bogate vodama, sa više od 2.000 kilometara plovnih puteva.
Sajam je namenjen vlasnicima čamaca i jahti, ljubiteljima krsterenja, ali i svima koji svoj poslovni interes vide u različitim oblicima nautičkog turizma.
Organizatori su najavili i premijere za tržiste Srbije, sajamske popuste, a uz kupljenu ulaznicu, svaki posetilac će moći da besplatno proba i riblju čorbu u restoranu "Stenka".
Na sajmu će se predstaviti najznačajniji domaći zastupnici i proizvodjači lovackog naoružanja, municije i opreme, a ribolovci će ponuditi pribor i opremu poznatih svetskih proizvodjača.
Posetioci će moći da prisustvuju takmičenjima u spremanju ribolovačkih i lovackih sprecijaliteta, a 28. februara i 1. marta biće organizovana kulinarska takmičenja u pripremanju lovackog gulasa i riblje čorbe.
Cena pojedične ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200 dinara, a cena parking mesta je 100 dinara za sat vremena.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana