Mk-

IzvorTANJUG

Tekst objavljen: 07.03.2015 4:00        


VRNJAČKA BANJA, 20. februara (Tanjug) - Obogaćena ponuda Specijalne bolnice "Merkur" iz Vrnjačke Banje naišla je na izuzetno interesovanje posetilaca 37. Sajma turizma u Beogradu, saopštila je danas ta ustanova. "Merkur" je prvog dana Sajma turizma u Beogradu predstavio dva nova proizvoda, Selfi paket i Centar Medicinske Estetike.

Mk-

VRNJAČKA BANJA, 20. februara (Tanjug) - Obogaćena ponuda Specijalne bolnice "Merkur" iz Vrnjačke Banje naišla je na izuzetno interesovanje posetilaca 37. Sajma turizma u Beogradu, saopštila je danas ta ustanova.
"Merkur" je prvog dana Sajma turizma u Beogradu predstavio dva nova proizvoda, Selfi paket i Centar Medicinske Estetike.
Od jula prošle godine, Merkur je otvorio još jedan novi centar, Centar Medicinske Estetike koji u ponudi ima program balansiranja telesne mase, lečenje gojaznosti ili neuhranjenosti, preoblikovanja tela, anticelulit i relaks programi. Gosti mogu da dobiju i usluge podmladjivanja kože, estetske hirurgije i estetske stomatologije, saopštila je pres služba Specijalne bolnice.
Njegova glavna karakteristika je personalizacija, svaki pacijent dobija program koji je kreiran po njegovoj meri, počev od ishrane, fizičke aktivnosti, i svih drugih segmenata, navedeno je u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana