Tekst objavljen: 10.03.2015 2:37        


ZAJEČAR, 23. februara (Tanjug) Ć Potpredsednica vlade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović nije danas želela da komentariše odluku Skupštine Zaječara o zabrani političkih skupova gradjana na centralnom gradskom trgu, ali smatra da ako je skupština lokalne samouprave takvu odluku donela, onda treba i poštovati. ĆU drugim državama ne samo da se naplaćuje okupljanje nego su oni koji organizuju te skupove u obavezi , pore

Mihajlović: Poštovati odluku Skupštine Zaječara

ZAJEČAR, 23. februara (Tanjug) Ć Potpredsednica vlade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović nije danas želela da komentariše odluku Skupštine Zaječara o zabrani političkih skupova gradjana na centralnom gradskom trgu, ali smatra da ako je skupština lokalne samouprave takvu odluku donela, onda treba i poštovati.
ĆU drugim državama ne samo da se naplaćuje okupljanje nego su oni koji organizuju te skupove u obavezi , pored prijave, i da iza sebe počiste neredĆ, rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanje novinara kako kometariše nedavnu odluku grada Zaječara kojom su oredjena mesta na kojima gradjani mogu da se okupljaju i da je uvedena nadknada za to.
Ona je rekla da se ne bi mešala u to gde će se gradjani okupljati i na koji način, jer je to posao lokalne samouprave.
Predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković je rekao da svuda treba da postoji prostor za održavanje javnih i političkih skupova, kao što postoji i poseban prostor za održavanje kulturnih skupova.
Kako je rekao, u Zaječaru gradjani mogu da se okupljaju na Trgu Nikole Pašića koji se nalazi na svega stotinak metara od centralnog trga Oslobodjenja u Zaječaru, kao i na još dva mesta, i da će tu moći da iraze i svoje zadovoljstvo i nezadovoljstvo.
ĆTo što neko optužuje da je to zabrana, to nije zabrana i ponosan sam na to što u Zaječaru može da se irazi nezadovoljstvo, ali moramo da obratimo pažnju na to ko nas kritikujeĆ, istakao je Mirković.
On je kazao da ne može da prihvati kritike odbornika, predsednika Pokreta Zzivim za

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana