Tekst objavljen: 18.03.2015 1:35        


KOPAONIK, 3. marta (Tanjug) Ć Ssef pregovaračkog tima Srbije u pregovorima sa Evropskom unijom Tanja Miščević izjavila je danas da u proceni našeg pregovaračkog procesa treba uzeti u obzir u razmatranje i drugih pitanja - Ukrajine, Grčke i islamskog pitanja, istakavši da sama EU u velikoj meri debatuje o svom razvoju. Miščević je podsetila da su prošle godine održani izbori za Evropski parlamet, da su izabrani n

MiĆĆeviĆ: EU se u velikoj meri bavi sopstvenim razvojem

KOPAONIK, 3. marta (Tanjug) Ć Ssef pregovaračkog tima Srbije u pregovorima sa Evropskom unijom Tanja Miščević izjavila je danas da u proceni našeg pregovaračkog procesa treba uzeti u obzir u razmatranje i drugih pitanja - Ukrajine, Grčke i islamskog pitanja, istakavši da sama EU u velikoj meri debatuje o svom razvoju.
Miščević je podsetila da su prošle godine održani izbori za Evropski parlamet, da su izabrani novi članovi Evropske komisije, novi komesar za proširenje, te da oni zagovaraaju stav zaustavljanja proširenja.
"EU u velikoj meri debatuje o sopstvenom razvojuĆ, reakla je Miščević na panelu o prelivanju geopolitike na ekonomiju", na Kopaonik biznis forumu 2015.
Kaže i da treba uzeti u razmatranje mnoga pitanja kada se procenjuje sam proces pregovaranja Ć pitanje Ukrajine, Grčke, ali i islamsko pitanje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana