Tekst objavljen: 18.03.2015 4:10        


KOPAONIK, 3. marta (Tanjujg) - Projekat "Beograd na vodi", koji treba da počne da se radi od ovog leta, biće najveći projekat u regionu i od najveće važnosti za prestonicu i celu Srbiju s obzirim na obim investicija ,jer treba da pokrene celokupnu ekonomiju i da zaposli brojna domaća preduzeća, izjavio je danas Tanjugu gradonačelnik Beograda Siniša Mali. "Ja očekume da ćemo tokom leta, krenuti sa prvim ašovom ako tako mogu da se iz

Mali: Na leto poĆetak gradnje prve zggrada na vodi

KOPAONIK, 3. marta (Tanjujg) - Projekat "Beograd na vodi", koji treba da počne da se radi od ovog leta, biće najveći projekat u regionu i od najveće važnosti za prestonicu i celu Srbiju s obzirim na obim investicija ,jer treba da pokrene celokupnu ekonomiju i da zaposli brojna domaća preduzeća, izjavio je danas Tanjugu gradonačelnik Beograda Siniša Mali.
"Ja očekume da ćemo tokom leta, krenuti sa prvim ašovom ako tako mogu da se izrazim, da krenemo da gradimo prvu zgradu", najavio je Mali na marginama Kopaonik biznis foruma 2015.
Trenutno se radi na raščišćavanju terena, kako bi počela da se gradi prva zgrada u okviru projekta "Beograda na vodi", rekao je Mali i najavio za nekoliko dana donošenje zakona o eksproprijaciji, koji će biti finalni korak ka rešavanju imovinsko - pravnih poslova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana