Tekst objavljen: 27.02.2015 3:15        


SKOPLJE, 12. februara (Tanjug) - Država Makedonija ponudiće na prodaju putem javnog elektronskom nadmetanja hiljadu poslovnih prostora koji su u njenom vlasništvu. U prvoj tranši, kako piše makedonski portal "Ekonomski", na licitaciju ide prvih 100 prostora u 19 gradova širom zemlje, a njihov spisak biće objavljen sutra (petak).

Makedonija prodaje hiljadu poslovnih prostora

SKOPLJE, 12. februara (Tanjug) - Država Makedonija ponudiće na prodaju putem javnog elektronskom nadmetanja hiljadu poslovnih prostora koji su u njenom vlasništvu.
U prvoj tranši, kako piše makedonski portal "Ekonomski", na licitaciju ide prvih 100 prostora u 19 gradova širom zemlje, a njihov spisak biće objavljen sutra (petak).
Ukupna površina prostora za prvu licitaciju iznosi 7.253 kvadratna metra, a početna vrednost procenjena je na više od 300 miliona denara (pet miliona evra).
Najviše ponudjenih poslovnih prostora ima u Skoplju - 22, u Kičevu ima 11 objekata, u Kumanovu devet, po osam u Tetovu i Bitoli, u Štipu sedam...
Detaljan spisak, sa lokacijom, površinom, početnom cenom i ostalim podacima biće dostupan na sajtovima Vlade i Ministarstva za saobraćaj, poštu i telekomunikacije.
"Učesnik koji ponudi najvišu cena u nadmetanju dobiće pravo da otkupi prostor, a u roku od 15 dana moraće da potpiše ugovor i uplati ponudjenu cenu", rekao je portparol vlade Aleksandar Georgijev.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana