Tekst objavljen: 25.10.2016 11:00        


Konkurs za novi, osmi ciklus nacionalnog donatorskog programa "Pokreni se za posao", u okviru kojeg će 100 novih preduzetnika dobiti bespovratnu finansijsku pomoć, biće otvoren danas i trajaće do 31. januara 2017.  

Konkurs "Filip Morisa" za podršku malim preduzećima

Program, koji sprovodi NVO Eneca uz podršku kompanije "Filip Moris" u Srbiji, ima za cilj da podrži pokretanje i unapređivanje malih i porodičnih preduzeć širom Srbije, navodi se u saopštenju duvanske kompanije iz Niša.

Bespovratna sredstva iz programa "Pokreni se za posao" za 100 novih preduzetnika biće odobrena za kupovinu opreme neophodne za pokretanje ili unapređenje sopstvenog biznisa. Pored toga, korisnicima će kao i do sada na raspolaganju biti veliki broj obuka, kao i savetodavna pomoć ekonomskih stručnjaka, koji će ih uputiti u osnove malog preduzetništva.

"Ovaj program je za poslednjih sedam godina dokazao da u Srbiji postoji veliki broj ljudi sa izvanrednim i održivim preduzetničkim idejama, a svi biznisi pokrenuti kroz ovaj program govore u prilog tome. Veoma smo ponosni na rezultate svih 606 biznisa koje smo do sada podržali, kao i na činjenicu da je u tim preduzećima danas zaposleno više od 2.000 ljudi", izjavila je Ivana Radmilac Đurđić, menadžer komunikacija za jugoistočnu Evropu kompanije "Filip Moris".

Značaj i dobri rezultati konkursa u proteklih sedam godina obezbedili su podršku i velikog broja partnera. Tako će i tokom ovog ciklusa Nacionalna služba za zapošljavanje, preko svoje mreže filijala i kancelarija, informisati nezaposlena lica i pomoći im oko prijavljivanja za program "Pokreni se za posao".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
pokreni se za posao filip moris bespovratna sredstva mladi preduzetnici konkurs

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana