Tekst objavljen: 11.03.2015 12:40        


BEOGRAD, 24. februara (Tanjug) - Konferencija "Unapredjenje ekonomskih odnosa izmedju Turske i Srbije", na kojoj će biti reči o mogućnostima dolaska novih turskih investitora u našu zemlju i povećanju robne razmene dve zemlje, biće održana sutra u Beogradu. Na konferenciji će biti reči i o mogućem ulasku Halk banke na srpsko tržište, a skup će otvoriti potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim

Konferencija o unapreĆnosa Srbije i Turske

BEOGRAD, 24. februara (Tanjug) - Konferencija "Unapredjenje ekonomskih odnosa izmedju Turske i Srbije", na kojoj će biti reči o mogućnostima dolaska novih turskih investitora u našu zemlju i povećanju robne razmene dve zemlje, biće održana sutra u Beogradu.
Na konferenciji će biti reči i o mogućem ulasku Halk banke na srpsko tržište, a skup će otvoriti potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.
Kako je saopšteno iz Ljajićevog kabineta, konferenciji će prisustvovati i zamenik ministra ekonomije Turske Adnan Jildirim, ambasador Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj i zamenik generalnog direktora Halk banke Mustafa Ajdin.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana