Tekst objavljen: 26.02.2015 3:05        


BEOGRAD, 11. februara (Tanjug) - Generalni direktor ''Koka-kole Helenik'' u Srbiji Ramon Vajdinger izjavio je danas, u razgovoru sa rukovodstvom zemunske opštine, da će u novom pogonu za proizvodnju sokova u fabrici u Zemunu biti otvoreno 80 novih radnih mesta. "Uvodjenjem nove linije i otvaranjem centra za proizvodnju sokova biće zaposleno 80 novih radnika", rekao je Vajdinger, koji je danas posetio Opštinu Zemun povodom otvaranj

Koka-kola u novom pogonu u Zemun zapošljava 80 ljudi

BEOGRAD, 11. februara (Tanjug) - Generalni direktor ''Koka-kole Helenik'' u Srbiji Ramon Vajdinger izjavio je danas, u razgovoru sa rukovodstvom zemunske opštine, da će u novom pogonu za proizvodnju sokova u fabrici u Zemunu biti otvoreno 80 novih radnih mesta.
"Uvodjenjem nove linije i otvaranjem centra za proizvodnju sokova biće zaposleno 80 novih radnika", rekao je Vajdinger, koji je danas posetio Opštinu Zemun povodom otvaranja novog pogona Koka-kole, na sastanku sa predsednikom opštine Dejanom Matićem i njegovim zamenikom Damirom Kovačevićem.
Kako je saopšteno iz kabineta predsednika opštin, na sastanku je bilo reči o unapredjenju saradnje koju opština Zemun neguje sa ovom društveno odgovornom kompanijom.
Koka-kola je u Zemunu počela sa radom 1968. godine.
Dana je u fabrici zaposleno 1.300 radnika, koji proizvode širok dijapazon bezalkoholnih pića.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana